Beste stoffenmarkt van Nederland, België en Duitsland

Wilt u een uitgebreide en goed gesorteerde stoffenmarkt bezoeken, kom dan naar één van de stoffenmarkten van Stoffencircus. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en organiseren evenementen door heel Nederland, België en Duitsland. Onze vakkennis is groot en wij dragen kwaliteit, diversiteit en creativiteit hoog in het vaandel. Onze verkopers zijn uitgebreid gescreend en zeer betrouwbaar, dus u zult meer dan tevreden zijn met uw aankoop. Voor de grootste keuze aan Stoffen en Fournituren maar ook Leder en Wol zit u goed bij Stoffencircus. Bekijk nu onze agenda voor een markt bij u in de buurt.

Stoffenmarkt

Meest complete stoffenmarkt komt bij u langs

De leukste stoffenmarkt voor Nederland, België en Duitsland is Stoffencircus. Wij trekken door het hele land en komen ook door uw regio. Onze aanbieders staan zowel op binnen- als buitenlocaties en de entree is altijd gratis voor iedereen. Een aanbod van altijd minimaal 100 kramen bieden de mooiste modestoffen en fournituren van zeer exclusief tot heel voordelig. Het assortiment is enorm divers, van hoge kwaliteit en altijd scherp geprijsd. Laat u inspireren, doe de mooiste ideeën op en bepaal uw eigen stijl. Mis onze stoffenmarkt niet en bekijk hieronder de agenda voor de nieuwste data.

Een echt creatief stoffencircus voor al uw inspiratie

Als u zich creatief wilt uitleven, bezoek dan een stoffenmarkt van Stoffencircus, wat altijd een echt spektakel is!

  • Bij ons vindt u het meest uitgebreide en brede assortiment op het gebied van mode en interieur.
  • Voor het ontwerpen van dames- en herenkleding presenteren wij veel exclusieve merken, maar ook een voordelige sortering uit alle delen van de wereld.
  • Ook voor kinderen is er veel keuze en wij helpen u graag met het kiezen van de leukste patronen.
  • Wilt u thuis aan de slag met bijvoorbeeld gordijnen, vitrages, meubelstoffen, leder of tafelzeil, dan slaagt u gegarandeerd.
  • Zoekt u originele fournituren om uw kleding te vermaken, dan demonstreren wij u met plezier de nieuwste trends.

Kom langs op één van onze stoffenmarkten en sla uw slag. 

Volgende aankomende evenement

Stoffenmarkt Waregem 🇧🇪

19 februari 2023 - Zuiderlaan 20
Waregem, 8790 België
1652367
DD Dagen
HH Uur
MM Min
SS Sec
Gebeurtenis start vernieuwingspagina om volgende aankomende gebeurtenis te zien