Damesstoffen kopen op de stoffenmarkt

Exclusieve damesstoffen tot heel voordelige

Op Stoffencircus staan zeer veel verschillende deelnemers met damesstoffen. Ieder met zijn eigen smaak en stijl en doordat een ieder zijn eigen inkoopkanalen heeft een zeer groot en breed aanbod. Zo zijn er hele exclusieve stoffen te verkrijgen, maar ook hele voordelige.

Als organisatie proberen wij ervoor te waken dat er teveel van dezelfde stoffen worden aangeboden, zodat we ook een echt breed aanbod bieden. Er worden merkstoffen, maar ook goedkope stoffen aangeboden, uit alle delen van de wereld worden deze geïmporteerd en aan u aangeboden. Door de grote verscheidenheid is er voor ieder wat wils.

Ons assortiment

Voorbeelden van damesstoffen, welke te vinden zijn op het Stoffencircus, zijn:

  • Tricot (katoenen en viscose)
  • Katoen
  • Broekenstof (Jeans)
  • Glitter stoffen (pailletten)
  • Viscose
  • Chiffon
  • Stoffen voor shirtjes, topjes, jassen

Alles voor het maken van damesmode kunt u vinden op één van de stoffenmarkten van Stoffencircus.

Aanbieders van damesstoffen

Op het Stoffencircus zijn veel aanbieders van damesstoffen. Damesstoffen is een breed begrip, aangezien veel verschillende soorten stof onder het begrip damesstoffen vallen. Hierdoor zijn damesstoffen in veel verschillende soorten, maten, prijzen en kwaliteiten te vinden.

Van Grinsven

Wilt u bijvoorbeeld damesstoffen kopen uit het hogere segment; Van Grinsven is gespecialiseerd in damesmode stoffen. Het bekend en vertrouwd gezicht op het Stoffencircus. Zij hebben jaren ervaring in de textiel branche, hierdoor kunnen zij u altijd perfect adviseren bij het maken van de juiste keuze voor uw volgende project.

Stoffen Enzo

Wanneer u op zoek bent naar een damesstof uit het lagere segment, is Stoffen Enzo een echte aanrader! De jonge ondernemer gaat wekelijks mee naar Nederland, België en Duitsland. Stoffen Enzo heeft nauwe contacten met fabrikanten, waardoor hij zijn collectie heel voordelig kan aanbieden op de markt. Stoffen Enzo zijn collectie wordt wekelijks aangevuld, waardoor het altijd een kijkje waard is bij de kraam!

Stoffenstunter

Een vaste deelnemer van het Stoffencircus is Stoffenstunter. Stoffenstunter speelt altijd in op modetrends. Wekelijks laten zij u de nieuwste mode in damesstoffen zien. Bekijk de nieuwste mode in stoffen bij Stoffenstunter op de stoffenmarkten van Stoffencircus!

Bezoek een stoffenmarkt

Altijd één groot stoffenspektakel bij Stoffencircus!

Eén ding is zeker: op het stoffencircus is voor ieder wat wils! U zal nooit met lege handen de deur uit gaan. Kom langs op 1 van onze stoffenmarkten en ontdek zelf welke damesstoffen u niet kunt laten liggen! Damesstoffen koop je bij Stoffencircus.

Op zoek naar damesstoffen? Exclusieve damesstoffen tot zeer voordelige, u vindt ze op de stoffenmarkt van stoffencircus. Bekijk de agenda en kom langs!