Kinderstoffen kopen op de stoffenmarkt

Groot aanbod in kinderstoffen te vinden op het Stoffencircus

Ook de keuze uit de kinderstoffen hebben we dit seizoen wederom weten uit te breiden. Hierdoor hebben wij dit jaar een enorme keuze aan kinderstoffen! Verschillende aanbieders bieden u een compleet aanbod in kinderstoffen

Alle soorten kinderstoffen worden op het Stoffencircus. Wij kunnen als organisatie dan ook trots zeggen dat wij een compleet aanbod in kinderstoffen kunnen aanbieden op het Stoffencircus. Hier hebben wij streng op gecontroleerd

Aanbieders van kinderstoffen

Theo Ruijs

Theo Ruijs en zijn vrouw Anja Ruijs brengen wekelijks de nieuwste en mooiste kinderstoffen mee. Bent u op zoek naar een jogging stof of tricot met kinderopdruk? Buurt dan eens bij Theo en Anja Ruijs!

Zus & Gus

Zus & Gus heeft voor u een prachtige collectie samengesteld van zowel dames als kindermode.
Zeer de moeite waard om de collectie te komen bekijken!

Stofnodig

De trouwe deelnemer aan het Stoffencircus; Stofnodig, heeft ook een mooi aanbod in kinderstoffen. Stofnodig gaat al vanaf het begin van het Stoffencircus. Aangezien Stofnodig een breed aanbod heeft in kinderkatoentjes, zal een bezoekje aan de kraam zeker geen teleurstelling zijn!

Het assortiment kinderstoffen

Alle bekende merken kinderstoffen zijn vertegenwoordigd en vaak zijn er patronen en patronenboeken verkrijgbaar bij de aanbieder. Kom naar stoffenmarkten van Stoffencircus voor de nieuwste collecties en bekijk het aanbod zelf!

De kinderstoffen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kwaliteiten en in verschillende motieven. Zo kunt u babystoffen vinden, maar ook stoffen voor echte prinsessen en stoere jongens! De volgende kinderstoffen kunt u vinden:

  • Kinderstoffen voor meisjes
  • Kinderstoffen voor jongens
  • Babystoffen
  • Kinderkleding stoffen
  • Kinderdecostoffen

Deze stoffen zijn in verschillende kwaliteiten en prijsklassen te vinden op het Stoffencircus!

Bezoek een stoffenmarkt

Altijd één groot stoffenspektakel bij Stoffencircus!

Op de stoffenmarkten van Stoffencircus vindt u een super aanbod in kinderstoffen. Kom langs op één van de stoffenmarkten en zoek zelf uw nieuwste kinderstoffen uit!

IMG-20151115-WA0023