ASSORTIMENT LEDER

Op het Stoffencircus is het ook mogelijk om topkwaliteit leder te kopen! Tijdens de stoffenmarkten van Stoffencircus is er vaak een grote stand met leder aanwezig.

De exposanten

Het Leerkwartier is een groothandel in lederhuiden & dierenvellen van de mooiste kwaliteit. Het Leerkwartier biedt een passende oplossing voor jouw wensen en creatieve producties en designs. Het leder is geschikt voor het maken van hoge kwaliteit tassen, riemen, schorten en meer. Je kunt bij ons ook terecht voor fournituren en maatwerkproducties.

Het assortiment lederstoffen

Het assortiment bestaat onder andere uit de volgende lederstoffen:

  • Kalfs- & runderleder
  • Nappa & nubuck
  • Lederhuiden met fantasieprint: kroko, struisvogel, slang, reptiel
  • Koeienhuiden met vacht
  • Konijnenvachten & schapenvachten (IJslands & Tibetaans)

Ook is er een brede collectie in imitatie leder te vinden op het Stoffencircus, evenals suedine/suede. Deze stoffen zijn in alle verschillende kleuren te verkrijgen.

Bekijk de agenda en bezoek één van de uitgebreide en goed gesorteerde stoffenbeurzen in Nederland, België of Duitsland voor het kopen van lederstoffen. Kwaliteit, diversiteit en creativiteit staan bij Stoffencircus hoog in het vaandel. Na een bezoek aan de stoffenmarkt staat er gegarandeerd een glimlach op uw gezicht. Want door onze vriendelijke exposanten, kwaliteitsstoffen en het uitgebreide aanbod is er voor de echte stoffenliefhebber altijd iets van toegevoegde waarde te vinden!

Voor topkwaliteit lederstoffen ga je naar de beurzen van Stoffencircus. Kwaliteit, diversiteit en creativiteit gegarandeerd. Bekijk het assortiment!