Leerkwartier.nl

Topkwaliteit leder is helaas niet overal in Nederland verkrijgbaar, maar nu wel bij het stoffencircus!

Het Leerkwartier is een nieuwe deelnemer en een Nederlandse leder groothandel in duurzame leder huiden & dierenvachten van top kwaliteit. Wij hebben een ruim assortiment met zeer mooie producten voor een eerlijke prijs. Het leder is te gebruiken voor het maken van accessoires, riemen, tassen, schorten e.d.

Verder bieden wij dierenvachten aan voor lifestyle en interieur.

Een greep uit het assortiment van het Leerkwartier:

  • Kalfs- & Runderleder
  • Nappa & Nubuck
  • Huiden met fantasieprint: kroko, struisvogel, reptiel, vlecht, bloemen etc.
  • Koeienhuiden met haar
  • Varkensleder (Pigskin) voor o.a. tassenvoeringen
  • Konijnen-, geiten & schapen-vachten (o.a. IJslands schapenvachten, Tibetaanse Schapenvachten en krulschapenvachten).

Het leder worden verkocht in verschillende groottes, variërend van leder stukjes, leder coupons  (ca. 60 x 50 cm) tot kwart/halve koeienhuiden. Dus of je nou een beginner bent of al heel ervaren bent met leder bewerking, bij ons kun je altijd terecht voor mooie leder huiden.

Let op: Het Leerkwartier verkoopt elke markt slechts een beperkte selectie uit hun assortiment. Ben je op zoek naar iets specifieks, zoals een bepaalde dikte, soort of kleur, mail ons dan via [email protected] Wij nemen het dan vrijblijvend voor je mee naar de markt!

Natuurlijk ben je dagelijks welkom in onze Leder groothandel/winkel in Woerden (provincie Utrecht, Nederland). Kijk voor de actuele openingstijden op www.leerkwartier.nl