Meubelstoffen kopen op de stoffenmarkt

Op de stoffenmarkten van Stoffencircus worden heel veel meubelstoffen aangeboden. Hier hebben wij verschillende aanbieders voor op de markt. Zij bieden u de populaire interieurstoffen aan. Denk hierbij aan de fijne geweven maar ook de grof geweven stoffen. Om te zien wat het beste bij u past, kunt u het best inspiratie opdoen op het Stoffencircus!  U kunt op deze manier zelf beslissen wat het meest geschikt is voor uw meubelstuk in uw woonkamer.

Aanbieders van modestoffen

De aanbieders op de stoffenmarkt van Stoffencircus zijn geselecteerd op betrouwbaarheid. De verkopende partij kan u goed helpen met het maken van de juiste keuze. Door korte inkoopkanalen kunnen de exposanten de stoffen u heel voordelig aanbieden.

Stoffenknaller

Stoffenknaller is één van deze exposanten. Een vertrouwd gezicht op de stoffenmarkt van Stoffencircus, mede door zijn enthousiaste en gepassioneerde uitstraling op de markt. Dit zult u ook terugzien aan de kraam. Wekelijks toont Stoffenknaller zijn nieuwste collectie met onder andere meubelstoffen.

Relinko

Ook staat Relinko, een bekende naam in de stoffenwereld, bij ons op de markt als exposant. Een vriendelijke verkoper met een super collectie aan meubelstoffen! Een vriendelijke verkoper die houdt van het adviseren van de klant. Hier kunt u terecht voor advies op maat en gelijk slagen voor een mooie stof voor uw meubel!

Soorten meubelstoffen

Op de stoffenmarkt van Stoffencircus vindt u onder andere de onderstaande meubelstoffen:

  • Gestreepte stoffen
  • Stoffen met bloemen/ornamenten
  • Effen stoffen
  • (Katoenen) Stoffen met diverse motieven

Naar het stoffenspektakel van Stoffencircus voor advies voor uw meubel

Bij het maken van uw keuze is advies natuurlijk een belangrijk onderdeel. De meeste exposanten hebben al jaren ervaring in de textielbranche. Bij het maken van uw keuze kunnen zij als geen ander helpen. Schroom daarom ook niet om de exposanten te vragen naar zijn/haar mening, zij helpen u met alle liefde!

Wilt u een rustige strakke uitstraling, kies dan bij voorkeur voor een gladde interieurstof met een effen kleur of met een subtiel effect zoals een ingeweven design met milde kleurverschillen.

Verschillende materialen meubelstoffen

Binnen de categorie meubelstoffen hebben we te maken met verschillende materialen. Alle materialen hebben hun eigen specifieke kenmerken. Een belangrijk kenmerk is het ontvlambaar zijn. Er zijn meubelstoffen die voldoen aan de TREVIRA CS eis, dat bekent dat deze permanente ontvlambaar zijn. Deze permanent ontvlambare meubelstoffen worden veel toegepast in ziekenhuizen, instellingen en de horeca. Daarnaast zijn dit ook vaak specifieke stoffen voor openbare gebouwen zoals scholen waar brandgevaar absoluut moet worden uitgesloten.

Voor het kopen van meubelstoffen, interieurstoffen en decostoffen ga je naar een stoffenmarkt van stoffencircus!

IMG-20151115-WA0017