Wat is Stoffencircus:

Stoffencircus is een organisator van stoffenbeurzen / stoffenmarkten speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een aanbod van een zeer complete en brede stoffencollectie. Elk seizoen hebben wij een breed assortiment met vele en diverse aanbieders.

Ons assortiment:

Op elke locatie kunt u een zeer breed aanbod verwachten in:

  • Modestoffen
  • Damesstoffen
  • Herenstoffen
  • Kinderstoffen
  • Interieurstoffen
  • Fournituren
  • Leer

Organisatie:

De organisatoren van Stoffencircus zijn reeds jarenlang actief in de stoffenbranche en komen uit een van de meest bekende stoffenfamilies van Nederland; Familie Wouters. Met hun zeer brede vakkennis zijn zij in staat om met Stoffencircus de beste stoffenbeurzen van NL, DE en BE te organiseren met creativiteit, diversiteit en kwaliteit als uitgangspunt. De markten worden zowel binnen als buiten georganiseerd, in het voorjaar en najaar.

Achter de organisatie:

Achter deze organisatie zit Erik Wouters, oprichter van het Stoffencircus. Van jongs af aan is Erik al met stoffen in de weer. De passie voor stoffen deelt Erik met zijn broers. Alle broers van de familie Wouters zitten in de stoffen, waarvan de jongste ook als deelnemer van het Stoffencircus.

Exposanten:

Wat begon met een klein clubje met exposanten, is inmiddels uitgegroeid tot de stoffenmarkt met het grootste aanbod in stoffen en fournituren. Elke week staat het Stoffencircus met meer dan 100 kramen ergens in NL, DE of BE. De exposanten is grotendeels een vaste groep betrouwbare deelnemers. Het aanbod op de markt is dan ook erg breed, dit komt door de ongeveer 40 verschillende exposanten die wekelijks hun nieuwste collectie toont op het Stoffencircus. Elke exposant is door de organisatie uitgebreid gescreend op kwaliteit, diversiteit en betrouwbaarheid. Bekijk hier onze lijst met exposanten.

Missie en visie:

Wij streven er met zijn allen naar om wekelijks u een aanbod te doen wat u nergens anders kunt vinden. Op deze manier proberen wij het aantal verkopers ook te laten toenemen. Hierdoor kan het Stoffencircus het aanbod blijven uitbreiden. Tevens streven wij ernaar 2 maal per jaar op dezelfde plek terug te komen. Bekijk hier onze agenda voor de locaties.