Uncategorized

De gezelligste Stoffenmarkt in Brussel!

Komende zondag, 18 maart, staat het Stoffencircus voor het eerst in de buurt van Brussel. Voor het evenement is het Brussels Kart Expo afgehuurd. Een gezellige hal, waarin alles is voorzien. U kunt naast het shoppen naar stoffen en fournituren, ook gezellig koffie of thee drinken. Op deze manier probeert Stoffencircus het u zoveel mogelijk naar uw zin te maken. De adresgegevens en tijden staan aangegeven in onze agenda.

Stoffencircus is een organisatiebureau van stoffenbeurzen, speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een aanbod van een zeer complete en brede stoffencollectie en daarnaast alles wat u nodig heeft om de mooiste creaties te maken.

Laat u inspireren door de mooiste modestoffen, doe ideeën op voor uw interieur en creëer een geheel eigen look zowel op modegebied als in huis. Bent u op zoek naar een exclusieve stof of juist een zeer voordelige stof? Op de evenementen van Stoffencircus wordt er een zeer breed assortiment aan stoffen en Fournituren gepresenteerd. Een event wat u dus niet mag missen!

Het is de laatste jaren steeds meer een trend aan het worden: Zelfmaakmode. Op de stoffenmarkten van Stoffencircus zijn alle benodigdheden te vinden om uw eigen unieke kleding of interieur te maken. Op deze manier kunt u uw eigen draai geven aan uw kleding, maar ook aan uw interieur.

Mocht Brussel (Groot-Bijgaarden) niet bij u  in de buurt zijn, kunt u altijd op onze kaart kijken wanneer het Stoffencircus bij u in de buurt is!

 

 

Previous post

[:nl]Raamdecoratie Trends 2018[:]

Next post

[:nl]Stoffencircus Oostende afgelast[:]

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *