Uncategorized

Laatste stoffenmarkt van Stoffencircus

Komende zondag is het dan zover… De laatste stoffenmarkt van Stoffencircus van het voorjaarsseizoen van 2018. Dit is natuurlijk niet de allerlaatste markt van Stoffencircus, want na de zomervakantie beginnen wij weer met het najaar seizoen!

We sluiten het seizoen af in Antwerpen op de Groenplaats. De stoffenmarkt is aanstaande zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

De weerberichten voorspellen een heerlijke zonnige dag! De stoffenmarkt zal dus heel goed te combineren zijn met een bezoekje aan een van de aangelegen terrassen! Vergeet dus uw zonnebril niet mee te nemen! 🙂

Het programma van het najaar zullen wij uiterlijk de eerste week van augustus bekend maken. Het seizoen zullen wij eind augustus beginnen. We zullen het nieuwe programma bekend maken op onze Facebook pagina en op onze website!

We gaan het geslaagde seizoen afsluiten in Antwerpen aanstaande zondag! U bent allen van harte welkom om het ons het seizoen een passende afsluiting te geven met de deelnemers van Stoffencircus! Tot zondag!!

Previous post

[:nl]Het Stoffencircus seizoen bijna aan zijn eind![:]

Next post

[:nl]Voorjaarsseizoen zit erop![:]

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *