Uncategorized

Naai ideeën zomer 2018!

De zomer komt er alweer aan. Over ongeveer een maandje is het officieel zomer. Nu hebben we met de temperaturen van de afgelopen week al mogen proeven aan de zomerse temperaturen, maar kunnen we het nog niet officieel zomer noemen.

Bij het zomerse weer hoort dan ook een zomerse outfit… Nu kunt u deze zelf kopen in de winkel, maar dat is natuurlijk leuker om het zelf te maken. Je kunt het naar je eigen smaak maken en je bent helemaal uniek! Dat is toch veel leuker?!

Het Stoffencircus wilt graag helpen met het maken van een keuze voor het volgende naai-project. Alles voor de nieuwste modetrends is te vinden op de stoffenmarkt van Stoffencircus bij u in de buurt!

Blauw en groen

Er was een tijd dat blauw en groen stond voor boerenfatsoen en dat het eigenlijk een combi was die niet kon. Maar dit jaar is het helemaal in. De mode kleuren Arcadia en Little Boy Blue bijvoorbeeld.

Dark denim

Na een paar seizoenen dat de denim vooral licht van kleur was, lijkt de trend nu donkerder te worden. Op het Stoffencircus is er altijd een hele brede collectie aan Jeans stoffen te vinden.

Wijde broeken met bindceintuur

Heel veel stoffen, geknoopte ceintuurs dit seizoen. En ook broeken met bindceintuurs waarbij de band nog een stukje boven de ceintuur uit rimpelt.

 Laagjesrokken

Rokken in laagjes, een beetje afgeleid van de Spaanse stijl.

Lange jurken en rokken

De lengte van rokken en jurken varieert en alles kan eigenlijk. Van mini tot maxi. Maar het aantal hele lange rokken op enkellengte is groot.

Bloemen

Als je ergens niet omheen kan dit voorjaar dan zijn het wel bloemen. Bloemenprints, geborduurde bloemen, geappliceerde bloemen. Als het maar bloemen zijn.

Romantiek

Niet om dagelijks te dragen, maar wel heel mooi om naar te kijken. Sprookjesachtige jurken. Ze lijken eigenlijk niet van deze tijd. De jurk rechts van Marchesa, die een hele serie van dit soort jurken had, is echt een jurk waarmee Assepoester zo naar het bal kan.

Drukke prints

Behalve bloemenprints waren er veel drukke,  kleurige en vrolijke prints te zien. Bijvoorbeeld etnische motieven, batik-achtige stoffen, dieren-, jungle- en tropische prints.

Lavendel-pink-lila

Als er één kleur opviel op de runways, dan is het wel de kleur paars. Paars is terug deze lente. Ultraviolet, lavendel en roze tinten die naar het paars neigen, waren oververtegenwoordigd op de catwalks.

Bron:

Mode trends lente zomer 2018

 

Previous post

[:nl]Stoffenmarkt Turnhout zit erop![:]

Next post

[:nl]Stoffenmarkt in Enschede wederom groot succes[:]

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *