Stoffenmarkt nieuwsTrends 2018Uncategorized

Naaien is een trend! Ervaar het zelf

Sinds enige tijd is zelf naaien weer helemaal hot. Zeker in tijden waarin alles duurder wordt en de inkomens niet stijgen, grijpen mensen toch vaak terug op oude ambachten. Dus wordt er weer gebreid en ook weer genaaid.

Ook is dit terug te zien aan de bezoekers op het Stoffencircus. De jongere generatie krijgt de smaak ook steeds meer te pakken. Met de nieuwste modestoffen op het Stoffencircus, is er voor ieder iets wils! Ook worden door het hele land naailessen aangeboden voor jongeren. Hier kan je zelf je kleding ontwerpen, leren werken met een naaimachine/lock-machine of je eigen kleding pimpen! Hoe leuk is dat?!

Maar waarom is zelf je kleding maken nou nog leuker dan kopen in de winkel? Wij hebben het nagevraagd op de stoffenmarkt van Stoffencircus aan een aantal bezoekers. Hieruit konden wij concluderen dat veel hobby naaisters het doen om uniek te zijn met zijn/haar kleding, of omdat het gewoon super leuk is om te doen!

Om uniek te zijn en toch mee te gaan met de mode, is een bezoekje aan een stoffenmarkt van Stoffencircus het zeker waard! Op het Stoffencircus is alles aanwezig zelf uw eigen mode te maken. Ook kunt u heel goed inspiratie opdoen op het Stoffencircus voor uw eigen projecten. U kunt het allemaal zo duur maken als u zelf wil. Op het Stoffencircus is in alle prijscategorieën wat te vinden.

Ervaar zelf hoe het is om zelf kleding te maken! Kijk voor naailessen bij u in de buurt op het internet! Zelf kleding maken is namelijk veel leuker dan in de winkel kopen…

Kijk op onze agenda wanneer wij bij u in de buurt zijn en ervaar zelf hoe leuk het is!

Previous post

[:nl]Stoffenmarkt in Enschede wederom groot succes[:]

Next post

[:nl]Het Stoffencircus seizoen bijna aan zijn eind![:]

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *