Uncategorized

Het Stoffencircus seizoen bijna aan zijn eind!

Het einde van het seizoen is alweer in zicht. Het Stoffencircus staat in de komende maand nog op 4 locaties, hierna zal er tot aan augustus geen stoffenmarkt meer zijn van Stoffencircus.

Het voorjaarsseizoen is tot aan nu een groot succes! Wij hopen dan ook dat de laatste 4 markten van het seizoen een NOG groter succes gaan worden dan de afgelopen markten van het voorjaarsseizoen van 2018.

Eerst zullen wij op zondag 17 juni naar Sint-Niklaas komen. In ’t Bauhuis staan wij van 10:00 uur tot 17:00 uur met ongeveer 100 verschillende kramen, verdeeld over zo’n 30 verschillende exposanten!

Hierna zullen wij met het Stoffencircus naar Nijmegen komen. Hier staan wij op zondag 24 juni in het Centrum/Grote Markt. De stoffenmarkt is dan geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Op zondag 1 juli staan wij in Rheine (Duitsland) in de Eissporthalle van Rheine. Dit is de laatste stoffenmarkt in Duitsland voor het huidige seizoen. Deze stoffenmarkt is van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Het seizoen sluiten wij op zondag 8 juli af in Antwerpen op de Groenplaats. Het is dan juli, dus wij verwachten dat wij de laatste stoffenmarkt van het seizoen met een heerlijk zonnetje erbij zullen afsluiten! Deze stoffenmarkt is, net als de andere stoffenmarkten in Nederland en België, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

In augustus zullen wij het nieuwe programma bekend maken voor het najaar seizoen! Houdt hiervoor onze Facebook en website goed in de gaten!

Datum   Plaats Locatie Provincie / streek
Zo 17 jun. 2018 BE Sint-Niklaas ’t Bauhuis Oost – Vlaanderen
Zo 24 jun. 2018 Extra markt NL Nijmegen Centrum Gelderland
Zo 1 jul. 2018 Nieuwe locatie! DE Rheine Eissporthalle Rheine Nordrhein – Westfalen
Zo 8 jul. 2018 BE Antwerpen Groenplaats Antwerpen
Previous post

[:nl]Naaien is een trend! Ervaar het zelf[:]

Next post

[:nl]Laatste stoffenmarkt van Stoffencircus[:]

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *