Uncategorized

Stoffencircus op nieuwe locaties

Zoals u wellicht al heeft vernomen op onze stoffenmarkten agenda van het voorjaar 2018, heeft Stoffencircus een aantal nieuwe locaties toegevoegd!

Op 4 maart komen trekt het Stoffencircus naar Affligem. Hier zullen wij in de evenementenhal de Bellekouter staan. De stoffenmarkt is hier voor de eerste keer!

Één week later staat het Stoffencircus met haar Stoffenmarkt in Krefeld. Wij hebben eerder in Krefeld gestaan, alleen nu staan wij hier op een andere plek; Am Röttgen.

Op Paasmaandag, 2 april, is het Stoffencircus voor de eerste keer in Gent. Hier staan wij in een hele mooie locatie; de Eskimofabriek. Dit is een hele nieuwe locatie voor het Stoffencircus.

31 mei is het Stoffencircus te vinden in Ratingen. Hier staan wij in de Eissporthalle van Ratingen. Het geweld van het ijshockeyen verruilt zich voor een hele gezellige stoffenmarkt van Stoffencircus.

Ten slotte organiseert Stoffencircus op 1 juli in de Eissporthalle van Rheine haar een-na-laatste stoffenmarkt van het voorjaarsseizoen 2018.

Kom gezellig langs op één van deze locaties en ervaar de gezelligste stoffenmarkt van NL, BE en DE!

Previous post

[:nl]Nieuwe actie Stoffencircus![:]

Next post

[:nl]Inspiratie voor modetrends 2018 om zelf te maken![:]

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *