Uncategorized

The Day After

Gisteren was het dan eindelijk zover; de eerste stoffenmarkt van Stoffencircus van het jaar 2018. De stoffenmarkt in Waregem was er weer 1 voor in de boeken, een super start van het seizoen!
De exposanten pakten uit met nieuwe collecties. Met het Waregemse zonnetje die door de ramen kwam gisteren en de vele mooie nieuwe voorjaarsstoffen, was de start van het seizoen helemaal compleet!
Ook hebben wij gisteren de voordeelbonnen boekjes geïntroduceerd. De reacties van de kopers waren top! Precies wat de bedoeling was!
Aanstaande zondag, 25 februari, staan wij in Lommel in de Soeverein. Ook hier zal Stoffencircus de voordeelbonnen boekjes verkopen! De crew-members van Stoffencircus leggen u graag uit hoe het in zijn werk gaat en bespaar met het voordeelbonnen boekje veel geld!
Met het voordeelbonnen boekje, die verkocht wordt voor €5,- per stuk, kunt u profiteren van vele verschillende kortingen aan de kramen!
Graag zien wij u zondag op de gezelligste stoffenmarkt van Nederland, België en Duitsland in Lommel! De stoffen en fournituren liggen vanaf 10 uur klaar!

 

Previous post

[:nl]Zondag is het zover, zin in![:]

Next post

[:nl]Raamdecoratie Trends 2018[:]

admin

admin

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *