top of page

De Standhouders van Stoffencircus

Wie zijn het? Of lijkt het je leuk om deel te nemen, schrijf je in!

IMG_8887.jpg

Uw zelfmaakmode Specialist

Laat al je creativiteit los en creëer de mooiste zelfmaakmode met onze Fournituren

 • Facebook
textiel

De online Stoffenwinkel

Wij zijn de Nederlandse stoffen webshop en bieden een breed assortiment aan:basisstoffenmodestoffenkinderstoffen,

 interieurstoffenfeeststoffen en confectiestoffen aan. Wij bieden al ruim 30 jaar een groot assortiment stoffen dat zorgvuldig is samengesteld door onze inkopers. 

 • Instagram
 • Facebook
Etnische stoffen

De Distel Wol

Wol en Handwerkproducten

Doordat wij zo lang in het vak zitten, hebben wij een groot netwerk en goede relaties in de jaren opgebouwd met onze leveranciers zodat wij vaak leuke aanbiedingen hebben en kunnen werken met lagere prijzen. Wij weten door onze grote evaring precies welke garens wij moeten inkopen en daardoor zult u bij ons altijd de beste prijs/kwaliteit garens vinden.

+31(0)348 508934

  Kneedles en garen
  5257ef4c-b927-43cd-ac09-37f55ee75728.JPG

  Cardinaal Fournituren Shop

  open

  Wij Rob en Diana van cardinaal fournituren shop doen voor het tweede jaar mee met het Stoffencircus. We kijken met plezier uit  naar het nieuwe seizoen. We hebben vorig jaar veel geleerd en hopen u daarom dit jaar nog beter van dienst te zijn. We zijn te vinden op alle markten in Nederland ,België en bijna allemaal in Duitsland.

  We verkopen merken als: Gütermann ,Goldmann Fiskars ,YKK ,Pronty ,sew mate ,Schmetz ,  Olfa en natuurlijk veel verschillende artikelen van het merk Prym

  +31(0) 655 770 889

  • Facebook
  image001-1.jpg

  Van Schie Raamdecoratie & Stoffen

  Je kan van Schie vinden op alle stoffenmarkten van stoffencircus in Nederland. Wij staan met babystoffen, kinderstoffen, modestoffen en decostoffen. Ook nemen wij naaipatronen mee van Bel’Etoile, Iris May, WISJ, Ottobre, Poppy, Knipmode, Fibre Mood en Pommé. Wij zien je graag op een van de markten! 

   

  Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bezoek onze website en bestel gemakkelijk online op www.vanschieraamdecoratiestoffen.nl. Tot snel!!

  • Facebook
  Teamfoto-2048x1366.jpg
  Nahstark-750x365.jpg

  Nähstark

  Lieve bezoeker,

  Nähstark is aanwezig op de meeste Duitse markten. Wij verkopen Scandinavische Digital Jersey, French Terry stoffen, (winter) sweatstoffen en zijn er veel bijpassende kleuren in effen jersey en sweat zodat er voor ieder wat wils is. Digitale jersey is ook verkrijgbaar in effen kleuren. Het bijzondere bij onze stoffen is dat 80% van de stoffen 1,60 m breed is. Wij hebben Poli-Tape Flex – Premium – folies bij ons. U kunt ons ook bezoeken in onze online winkel. www.naehstark.de. We kijken uit naar elk bezoek. Op Facebook en Instagram kun je nieuwe informatie zien. Ook daar ben ik te vinden onder Nähstark.

  Met vriendelijke groet, Esther Stak

  123456789

  • Instagram
  • Facebook

  Katrike

  Stoffen

  Over mij

   

  Als textielverkoper kwam ik al vroeg in aanraking met stoffen. Ik naaide mijn eerste deken toen ik negentien was - diepbedroefd. Het verdriet ging, de liefde voor naaien bleef.

   

  Aan de dekens zijn tassen toegevoegd, zo ongeveer alles mooi gemaakt van stof, wat ook nog eens goed te gebruiken is. Enkele voorbeelden kunt u hier zien.

   

  Gaandeweg leerde ik speciale technieken zoals quilten en was altijd blij om nieuwe dingen uit te proberen. Kleurrijke stoffen en diagonale naden inspireren me gewoon.

   

  Tegelijkertijd geef ik graag mijn passie door aan anderen en geef ik naaiworkshops voor kinderen en volwassenen.

   

  Andere passies zijn fietsen en reizen, het leven op het platteland en mijn gezin.

  • Facebook
  17965654931293359.jpg
  300970983_582288130194078_1510573040431332025_n.jpg

  Enzo Stoffen

  Meer informatie volgt snel

  tel

  • Instagram
  • Facebook

  Coup Coup

  Stoffen & Naaipatronen

  Coup Coup staat sedert 2017 enthousiast klaar voor jullie met patronen en stoffen op onze stoffenmarkten. Het kraampje van Ingeborg wordt telkens met grote zorg en aandacht voor detail opgebouwd. Kenmerkend zijn de vele uitgewerkte voorbeelden en modellen. Zo heeft de klant een beter idee hoe de patronen tailleren en hoe de stof er uitziet eenmaal ze uitgewerkt is in kledij. De uitgekozen stoffen zijn voornamelijk natuurlijke vezels zoals linnen, katoen en viscose. 

   

  Waarom doen we deze job? Het is een plezier om iedere klant in persoon te kunnen helpen, advies te kunnen geven en bij te leren van onze ervaren klanten!

  • Facebook
  • Instagram
  PHOTO-2023-02-19-16-20-37.jpg
  image0(31).jpeg
  SIP-Version.jpg

  Stoff im Pott

  Op de stoffenmarkt bieden we veel mooie stofcoupons aan, we hebben actuele ontwerpen en onze eigen producties, kom ook eens kijken naar onze leuke aanbiedingen. Ons complete assortiment vindt u op www.stoff-im-pott.de

  +49 (0)25929889001

  • Instagram
  • Facebook

  Van Daels

  Stoffen & Naaimachines

  Welkom bij VanDaels!

  Al 10 jaar in de ban van naaien en borduren en intussen al 3 jaar uw naai- & wolwinkel in Zele!

  In 2021 namen wij Huis Nicole over uit Zele en zo zetten wij met trots het exclusieve Brother dealership verder dat al 40 jaar in Zele gevestigd is.

  Je kan ons op het stoffencircus steeds vinden met een stand vol naai- & overlockmachines! 

  Kom daarnaast steeds de nieuwste collecties van oa FibreMood, Ateliers jupe, Editex,... en alle patronen van Bel'Etoile ontdekken!

  Oh en voor ik het vergeet, sla je slag tussen onze massa couponnen!

  Kom zeker even langs en volg ons op instagram @stoffen_vandaels

   

  Zien we jullie aan onze stand?

  Tot naais,

  Team VanDaels

  • Facebook
  • Instagram
  20221009_093844.jpg
  CM_Photogrid_1678945430205.jpg

  Sinds 2019 zijn we een integraal onderdeel van bijna alle Duitse stoffenmarkten. Hier vindt u hoogwaardige kinderstoffen van de volgende fabrikanten:

  Hilco, Swafing, Miss von Julie, Westfalenstoffe, Albstoffe, Stoffonkel en Lillestoffe, sommige in beeldkwaliteit. Daarnaast hebben we exclusieve eigen producties.

  Voor alle gedessineerde stoffen hebben we minstens één combinatiestof en bijpassende manchetten om te combineren.

   

  We verheugen ons op uw bezoek aan de stoffenmarkten

  Alex en Sylvia

  +49 (0)17641565450

  • Instagram
  • Facebook
  bottom of page